SZIKLA ESZPERANTÓ
  NYELVISKOLA

Hírek

KEZDŐ tanfolyam kezdete:

Kedves Érdeklődők!

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy alkotói szabadságra :) mentünk, ezért új kezdő tanfolyamot nem áll módunkban indítani.

Megértésüket köszönjük és kívánunk mindenkinek csodaszép napot!

A sikeres nyelvvizsga eléréséhez ezt ajánljuk

Kezdő tanfolyamainkon 40 tanóra alatt megtanuljuk az Eszperantó nyelv teljes nyelvtanát.
A kezdő tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik teljesen nulláról szeretnék elkezdeni az eszperantó nyelv tanulását, vagy azoknak, akik már tanulták a nyelvet, de szeretnék újra pontosan, mindent átölelően átvenni azt.

A Haladó tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik elvégezték a kezdő kurzust, vagy már kezdő szinten elsajátították a nyelvet.

-           Ha célunk egy alapfokú nyelvvizsga, akkor a Kezdő nyelvtanfolyamot követően egy újabb 40 órás tanfolyam szükséges, mely alatt felkészülünk mind az írásbeli, mind a szóbeli vizsgára. Naponta, a tanóra egyik felében célirányos írásbeli feladatokat oldunk meg, olyanokat, melyek a vizsgán is várhatóak és gyakoroljuk az Eszperantó nyelv nyelvtanát. A tanóra másik felében a szóbeli vizsgára készülünk.

-           Ha célunk egy középfokú nyelvvizsga, akkor a Kezdő nyelvtanfolyamot követően egy újabb 40 órás tanfolyam szükséges, mely alatt felkészülünk a középfokú írásbeli nyelvvizsgára, tehát célirányosan olyan feladatokat oldunk meg, melyek a vizsgán is várhatóak és gyakoroljuk az Eszperantó nyelv nyelvtanát. Majd ezt követi egy 24 tanórás szóbeli vizsgára felkészítő tanfolyam.

-           Ha célunk egy felsőfokú nyelvvizsga, akkor a Kezdő nyelvtanfolyamot követően, a középfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam (a 40 órás írásbelire és 24 órás szóbelire felkészítő tanfolyam) elvégzése után további tanulást ajánlunk akár csoportban, akár egyéni konzultációval.
Az Eszperantó felsőfokú nyelvvizsga, akár a „szakmaival bővített középfokú” nyelvvizsga kiváltására is alkalmas.

Magánóra:
Nyelvtanárral egyeztetve lehetőség van magánórák vételére is. Ezt elsősorban azoknak ajánljuk, akik úgy érzik, hogy a nyelvvizsga előtt a tudásuk elmélyítése érdekében még néhány órára van szükségük, vagy pedig munkahelyi időbeosztásuk miatt nem tudnak tanfolyamhoz csatlakozni.

Egy 40 tanórás tanfolyam díja: 40.000.- Ft
A 24 órás tanfolyam díja: 24.000.- Ft